Begrafenissen en herdenkingsbijeenkomst na familiedrama (update)

29 mei 2009
Begrafenissen en herdenkingsbijeenkomst na familiedrama (update)

ZWIJNDRECHT - Op donderdag 28 mei 2009 hield burgemeester Scholten een persconferentie, waar hij het volgende mededeelde:

Op dinsdag 2 juni 2009 wordt dhr. C. Kaijim in besloten kring begraven aan de Munninkensteeg. Op verzoek van de familie en op last van de burgemeester is de begraafplaats tijdens de ceremonie gesloten en alleen toegankelijk voor genodigden.

Woensdagavond 3 juni 2009 om 19:30 is er een herdenkingsbijeenkomst in de Develhofkerk, Laan van Nederhoven 21, waar moeder en de 2 kinderen in gesloten kist bij aanwezig zullen zijn. 

Donderdag 4 juni 2009 worden moeder mevr. A. Koning en de kinderen Dennis en Daniëlle in besloten kring begraven aan de Jeroenboschlaan. Op verzoek van de familie en op last van de burgemeester is de begraafplaats tijdens de ceremonie gesloten en alleen toegankelijk voor genodigden.

Update vrijdag 29 mei:

De belangstelling voor de herdenkingsbijeenkomst is waarschijnlijk groot. Het is de wens van de familie dat mensen die dicht bij het gezin stonden, ook dicht bij de familie zit en dat daar gegarandeerd een plekje voor is. Daarnaast wil de organisatie een indicatie krijgen van het aantal mensen dat van plan is deze bijeenkomst bij te wonen. Mocht er te veel belangstelling zijn, dan zal er waarschijnlijk middels internet verbinding gemaakt worden naar de aula van het Develsteincollege. De herdenkingsbijeenkomst is alleen voor de slachtoffers bedoeld.

Bij de herdenkingsdienst op woensdag is er de mogelijkheid om de familie te condoleren. De familie Kaijim en de familie Koning zullen als één blok aanwezig zijn en naar buiten treden.

Iedereen is welkom, maar voor mensen die dicht bij de familie stonden, wordt een plek gereservereerd.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.