Identiteit slachtoffer Baval definitief vastgesteld

28 mei 2009

ZWIJNDRECHT - De identiteit van de overleden vrouw uit Bavel is vandaag – woensdag 27 mei – definitief vastgesteld. Het gaat om een 43-jarige vrouw uit die woonplaats. Zij was de bewoonster van het huis aan de Lange Bunder. In deze woning werd haar levenloze lichaam op maandagmorgen 25 mei j.l. aangetroffen door de politie.

Uit politieonderzoek is gebleken dat dit slachtoffer de (ex)vriendin was van de 46-jarige man uit Zwijndrecht. Hij, zijn twee kinderen en zijn ex-vrouw werden diezelfde maandagochtend levenloos aangetroffen in een woning aan de Boshuizen in Zwijndrecht. De politie zet het onderzoek voort.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.