Identiteit slachtoffers familiedrama vastgesteld

27 mei 2009

ZWIJNDRECHT - De identiteit van de vier personen die om het leven zijn gekomen in een woning aan de Boshuizen op 25 mei j.l. zijn inmiddels allemaal definitief vastgesteld. Het gaat om een 46-jarige vrouw, een 16-jarige jongen, een 17-jarig meisje en een 46-jarige man, allen uit Zwijndrecht.

De vrouw was de moeder van de twee kinderen. Het drietal woonde op het adres aan de Boshuizen. De vierde persoon die overleed in de woning was de 46-jarige ex-echtgenoot van de vrouw. Hij woonde niet op het adres aan de Boshuizen.
De vier stoffelijke overschotten zijn inmiddels vrijgegeven aan de nabestaanden.

Van de vrouw die in een woning in Bavel om het leven kwam, is de identiteit nog niet vastgesteld. Zodra deze is vastgesteld, zal dit bekend gemaakt worden. Pas na identificatie kan de onderlinge relatie met de overleden man uit Zwijndrecht definitief worden vastgesteld. 

In het rechercheonderzoek worden gegevens uitgewisseld met het TGO-team van korps Midden-West Brabant. Dit vanwege een kennelijk verband tussen het aantreffen van het stoffelijk overschot van een vrouw in een woning in Bavel en de vier dodelijke slachtoffers in Zwijndrecht.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.