Alle leerlingen Develstein kregen brief

27 mei 2009

ZWIJNDRECHT - Op woensdag 27 mei 2009 hebben alle leerlingen van het Develsteincollege een brief thuis gekregen over het famliedrama van maandag 25 mei. Hierin betuigen ze hun medeleven aan allen die op welke wijze dan ook er bij betrokken zijn. De zoon uit het gezin was leerling van het Develsteincollege en het meisje oud-leerling. Vanavond is er in de avond tussen 19:00 en 21:00 uur voor de leerlingen de mogelijkheid om alsnog het condoleanceregister te tekenen als ze dat nog niet gedaan hebben.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.