Burgemeester stelt condoleanceregister open

27 mei 2009

ZWIJNDRECHT - Op maandag 25 mei 2009 vond in Zwijndrecht een familiedrama plaats. Om inwoners in de gelegenheid te stellen hun medeleven te tonen, stelt de gemeente  een condoleanceregister open. Woensdag 27 mei zet burgemeester Antoin Scholten om 11.00 uur de eerste handtekening.

Het register ligt tot aan de begrafenis in de Publiekshal van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 3. In de hal is een plek ingericht met drie kaarsen waarbij de volgende tekst staat: ‘Ter nagedachtenis aan de slachtoffers van het drama Boshuizen 25 mei 2009’ 

Het register kan voorlopig getekend worden op onderstaande tijden:

  • Woensdag 27 mei van           11.00 – 21.00 uur
  • Donderdag 28 mei van          10.00 – 21.00 uur
  • Vrijdag 29 mei van                 10.00 -  21.00 uur
  • Zaterdag 30 mei van                9.00 -  12.00 uur

Tijdens Pinksteren, zondag 31 mei en maandag 1 juni 2009 is het gemeentehuis gesloten.

De gemeenteraad vergadert dinsdagavond 26 mei in het gemeentehuis en houdt voor aanvang een moment van bezinning.

Het tijdstip en details over de begrafenis zijn (nog) niet bekend.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.