Politie start grootschalig rechercheonderzoek na mogelijk familiedrama

25 mei 2009
Politie start grootschalig rechercheonderzoek na mogelijk familiedrama

ZWIJNDRECHT - In het onderzoek naar het mogelijk familiedrama dat zich maandag 25 mei j.l. afspeelde in een woning aan de Boshuizen in Zwijndrecht heeft de politie de identiteit vastgesteld van de volwassen man. Het gaat om een 46-jarige man uit Zwijndrecht. Hij is de vader van de jongen (16 jaar) en het meisje (17 jaar) die beiden levenloos in de woning werden aangetroffen. De man stond niet op het adres aan de Boshuizen ingeschreven.

De identiteit van de overleden vrouw in Zwijndrecht en de identiteit van de overleden vrouw in Bavel zijn nog niet definitief vastgesteld. Vandaag en morgen zal sectie worden verricht op alle vijf de lichamen. Pas na de identificatie kan de onderlinge relatie tussen de overledenen definitief worden vastgesteld.

De politie kan bevestigen dat een mailbericht onderwerp van onderzoek is. Of deze daadwerkelijk van de overleden man uit Zwijndrecht afkomstig is en of de inhoud strookt met de gebeurtenissen is momenteel onderwerp van onderzoek.

In het rechercheonderzoek worden gegevens uitgewisseld met het TGO-team van korps Midden-West Brabant. Dit vanwege een kennelijk verband tussen het aantreffen van het stoffelijk overschot van een vrouw in een woning in Bavel en de vier dodelijke slachtoffers in Zwijndrecht.

Foto linksboven en 5 en 6: Gerben van den Boom. Overige foto's: Rob van der Woude

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.