Vijf doden bij familiedrama

26 mei 2009
Vijf doden bij familiedrama

ZWIJNDRECHT - De politie Zuid-Holland-Zuid heeft een Team Grootschalig Opsporing opgericht. Dit nadat op maandagmorgen 25 mei omstreeks 09.30 uur de stoffelijke overschotten van een volwassen vrouw en twee kinderen van 16 en 17 jaar in een woning aan de Boshuizen in Zwijndrecht werden aangetroffen. In de woning werd ook een man aangetroffen die na reanimatie overleed. De identiteit van de man en de vrouw zijn nog niet vastgesteld.
In het rechercheonderzoek worden gegevens uitgewisseld met het TGO-team van korps Midden-West Brabant. Dit vanwege een kennelijk verband tussen het aantreffen van het stoffelijk overschot van een vrouw die rond zeven uur maandag ochtend in een woning in Bavel en de vier twee uur later gevonden dodelijke slachtoffers in Zwijndrecht. De overleden vrouw uit Bavel heeft een 13 jarige zoon, die op dat moment bij zijn vader logeerde.

Het rechercheteam van Zuid-Holland-Zuid bestaat uit 25 rechercheurs. Zij verrichten technisch en tactisch onderzoek. Het betreft mogelijk een familiedrama. Het onderzoek wordt voortgezet.

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.