Kampioenen en beslissingen in zicht bij Albatros

23 februari 2009
Kampioenen en beslissingen in zicht bij Albatros

ZWIJNDRECHT - De korfbalvereniging Albatros heeft spannende weken voor de boeg, want met nog slechts vier zaalzaterdagen te gaan vallen de beslissingen om kampioenschap en degradatie.Albatros A3 won de lastige uitwedstrijd bij Oranje Wit A4 met 11-14 en viert a.s. zaterdag tegen dezelfde tegenstander het kampioenschap.  Ook senioren 3, senioren 8, Albatros A1, A5, D1, D4 en E2 maken de komende weken nog  kans op de titel.

Senioren 3 en A1 hebben zaterdag uitwedstrijden bij respectievelijk Korbis 3 en DVS ’69 A1 in de Ambachtse Sophiahal (14.00 uur) en D1 speelt uit bij Maassluis D1. D4 speelt om 11.00 uur thuis in de Develsteinhal tegen IJsselvogels D5 terwijl E2 koploper Korbis E1 om 09.00 uur ontvangt in de Walburghal.

Voor Albatros 2 zal bij een nederlaag tegen Oranje Wit 2 a.s. zaterdag definitief het doek in de reserve Hoofdklasse vallen, terwijl de derby tussen de standaardteams van Albatros en Oranje Wit voor de thuisploeg een hele belangrijke wedstrijd is.
De uitwedstrijd tussen de teams van Michel Koppelaar en oud-trainer Luciën Louwman eindigde in december in 15-15. Albatros heeft zaterdag om 19.30 uur de punten hard nodig in de strijd tegen degradatie. 

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.