Albatros laat kans op aansluiting (op middenmoot) liggen

02 februari 2009
Albatros laat kans op aansluiting (op middenmoot) liggen

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag speelde Albatros tegen het VEO. Bij winst op de ploeg uit Voorburg kan Albatros afstand nemen van de onderste plaatsen.

Albatros begon niet scherp aan de wedstrijd en werd daarnaast door de scheidsrechter ook niet echt geholpen. In de ogen van de scheidsrechter kon de rebound aan de kant van Albatros niets goed doen. Tot overmaat van ramp mistte Albatros een strafworp en moest het vlaggenschip na een kwartier spelen al tegen een achterstand van 0-8 aankijken. Na 17 minuten scoorde René Havelaar het eerste thuisdoelpunt. Pas in de tweede helft drong Albatros wat aan via 8-16 en 11-18. VEO was echter niet onder de indruk en wist uiteindelijk nog verder uit te lopen naar een eindstand van 14-24. Door het verlies van Albatros staat Albatros nu op gelijke hoogte met VEO en zal de laatste wedstrijden vol aan de bak moeten om niet te degraderen.

Het tweede team van Albatros moest aantreden tegen KVS, een van de titelkandidaten. In de uitwedstrijd verloor Albatros met 25-10 en dus was het streven van de ploeg van Roeland Barendregt om dat resultaat te verbeteren. De ruststand was 2-4, wat erg opmerkelijk is aangezien KVS een van de productiefste ploegen is van de poule. Na rust werd het verschil groter en kon KVS de wedstrijd rustig uitspelen. De einduitslag was 7-14.

Albatros 3 moest afreizen naar Zeeland voor de wedstrijd tegen concurrent Fortis 3. Beide ploegen zijn in de race voor het kampioenschap. Albatros won de wedstrijd relatief gemakkelijk (10-16) en staat nu 3 punten voor op Fortis. Met nog een paar wedstrijden te gaan is het kampioenschap in zicht. Het kampioenschap zal promotie naar de reserve 2e klasse betekenen.

Albatros 4 deed goede zaken in strijd tegen degradatie. In eigen huis werd Trekvogels 2 met 14-11 verslagen. Mede degradatiekandidaat Movado 2 speelde gelijk en Albatros 4 staat nu 1 punt voor op de ploeg uit Dordrecht.

Het eerste juniorenteam maakte geen fout en won van Kinderdijk A1 (14-8). Albatros A1 staat nog steeds ongeslagen bovenaan. A2 won met 10-9 van Sporting Delta A2. B1 haalde bij TOP (A) in de allerlaatste minuut een gelijkspel binnen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.