Veertien inwoners onderscheiden met een lintje

28 april 2017 door Hennie van der Zouw
Veertien inwoners onderscheiden met een lintje

ZWIJNDRECHT - In Zwijndrecht ontvingen 14 inwoners dit jaar een Koninklijke onderscheiding ter gelegenheid van de viering van de verjaardag van Zijne Majesteit de Koning. Het legioen der  Gedecoreerden in Zwijndrecht is uitgebreid met 12 leden in de Orde van Oranje-Nassau en 2 ridders in de Orde van Oranje-Nassau. Het gaat om 5 dames en 9 heren. Van harte gefeliciteerd.

De namen corresponderend met de foto:

Achter:
De heer A. (Andries) Gort
De heer N. (Nico) Koudstaal
Mevrouw A. (Dineke) Kodde-Ten Brinke
De heer P. (Piet) Staat
De heer J. (Jo) Roos
De heer N. (Nico) Smit
De heer A. (Arjan) 't Jong
De heer B.L. (Bas) Klingendael

Voor:
Mevrouw M. (Meta) Koudstaal-van Gent
Mevrouw A.J. (Jeanne) Wijnen-Smits
Mevrouw M.C. (Tiny) Visser-de Jongh
De heer J.L. (Jan) de Jong
Mevrouw D. (Dicky) van Breugel-de Jong
De heer M. (Rinus) Vergay

Bron foto: Gemeente Zwijndrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.