Koninklijke Onderscheiding voor brandweerman Opmeer

18 december 2015
Koninklijke Onderscheiding voor brandweerman Opmeer

ZWIJNDRECHT / HEERJANSDAM - Tijdens de jaarlijks Korpsavond van de brandweer Zwijndrecht-Heerjansdam op 11  december jl. heeft burgemeester Dominic Schrijer een Koninklijk Onderscheiding  uitgereikt  aan brandweerman Peter Opmeer.

Hij is onderscheiden tot lid in de orde van Oranje Nassau omdat hij zich ruim 30 jaar voor de samenleving heeft ingespannen of anderen heeft gestimuleerd. Aangezien Opmeer had aangegeven zijn werkzaamheden als brandweerman per december van dit jaar te willen beëindigen is er tijdens deze korpsavond afscheid van hem genomen. Een mooie gelegenheid om zijn jarenlange inspanningen te belonen. Een gedreven brandweerman waar Zwijndrecht en Heerjansdam trots op zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.