Koninklijke Onderscheiding brandweerman Bolier

16 februari 2016
Koninklijke Onderscheiding brandweerman Bolier

ZWIJNDRECHT -  Burgemeester D.J. Schrijer van de gemeente Zwijndrecht heeft zaterdag 13 februari een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan brandweerman Richard Bolier. De onderscheiding werd uitgereikt in de brandweerkazerne van Zwijndrecht.

Richard Bolier (47) ontvangt de onderscheiding omdat hij 28 jaar in vrijwillige dienst is bij de brandweer in Zwijndrecht en zich daarmee jarenlang heeft ingezet voor de samenleving. In zijn carrière bij de brandweer is hij ook begeleider bij de jeugdbrandweer. Vanwege gezondheidsredenen kan hij niet meer actief deelnemen binnen de brandweer.

De onderscheiding werd door burgemeester Schrijer onder toeziend oog van familie, vrienden, naasten en collega’s uitgereikt in de brandweerkazerne van Zwijndrecht.

‘Richard heeft zich geruime tijd ten bate van de samenleving ingespannen en heeft anderen gestimuleerd. Mensen helpen staat voor hem centraal.’ vertelde burgemeester Schrijer. Richard Bolier is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Foto © Brandweer Zuid-Holland-Zuid.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.