Koninklijke Onderscheiding voor brandweerman Bram de Haas

05 december 2016
Koninklijke Onderscheiding voor brandweerman Bram de Haas

ZWIJNDRECHT - Tijdens een oefenavond van de brandweer Zwijndrecht op 30 november 2016 is Bram de Haas Koninklijk onderscheiden door burgemeester Dominic Schrijer als lid in de orde van Oranje-Nassau.

Bram de Haas heeft de onderscheiding gekregen omdat hij zich ruim 33 jaar voor de samenleving heeft ingespannen in de rang van hoofdbrandwacht. Bij de brandweer was hij   brandweerchauffeur en voertuigbedienaar.

De Haas heeft zijn werkzaamheden altijd op een bekwame en gemotiveerde wijze uitgevoerd. Aangezien hij heeft aangegeven zijn werkzaamheden voor het korps binnenkort te willen beëindigen was dit een mooie gelegenheid om hem voor zijn jarenlange inspanningen te belonen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.