Nieuwjaarstoespraak burgemeester Schrijer in teken van krachtig Zwijndrecht

08 januari 2019 door Hennie van der Zouw
Nieuwjaarstoespraak burgemeester Schrijer in teken van krachtig Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT - Op de goedbezochte nieuwjaarsreceptie van het gemeentebestuur van Zwijndrecht maandag 7 januari 2019 in het gemeentehuis blikte burgemeester Schrijer in zijn toespraak vooruit naar de toekomst van een krachtig Zwijndrecht.

De komende jaren gaat de gemeente heel gericht en stevig investeren in wonen en bouwen, zorg en welzijn, de bestrijding van armoede en inzetten op veiligheid en een goede leefomgeving. Burgemeester Schrijer: "Het is al heel wat jaren geleden dat we zo stevig hebben geïnvesteerd in de toekomst van onze gemeente. De tijden van relatief, stilstaand water zijn voorbij, het gaat weer bruisen en golven aan de boorden van de Noord en de Oude Maas."

Het was voor burgemeester Schrijer de laatste keer dat hij zijn nieuwjaarstoespraak hield. Hij is per 1 februari 2019 voorzitter van Koninklijke BLN-Schuttevaer, de branchevereniging van de binnenvaart. Ter gelegenheid van zijn afscheid is er vrijdag 25 januari een muzikale avond in de Bethelkerk aan de Rotterdamseweg 73 in Zwijndrecht, waar diverse Zwijndrechtse artiesten en muziekverenigingen aan meewerken. Aanvang is 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Wanneer u de avond wilt bijwonen, kunt u zich aanmelden door een mail met uw naam- en adresgegevens te sturen naar Karin Blomme, k.blomme@zwijndrecht.nl. Aanmelden voor deze avond kan tot woensdag 16 januari 2019 (maximaal 2 personen). Toegangskaartjes worden thuisgestuurd.

Nieuwjaarstoespraak burgemeester

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.