Conventus wedstrijdverslag weekend 14/15 februari 2009

16 februari 2009

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zondag 15 februari 2009 kwamen slechts drie teams van sv Conventus binnen de zaallijnen. Het derde team startte de cyclus en trad aan tegen het derde team van Movad uit Dordrecht. Gelukkig een andere en sportievere wedstrijd dan vorige week tegen het vijfde team van Movado, waarbij negatief spel van Dordtse kant nodig was om de uitslag te beïnvloeden.


Tegen het derde team van Movado ontbrak de derdelingen schotkracht en stootkracht om de wedstrijd winnend af te sluiten. De nog zonder de nog geblesseerde Hans Swagemakers kon de Conventusploeg het niet bolwerken: 11-16. Doelpuntenmakers Rogier Maas, Roman Heeres, Frank van Beek, Marcel van Baren, Nathalie Kramer (2x), Saskia Kramer (2x), Anja de Boer, Hannie Pellikaan en Margo van Beek. Daarna was het de beurt aan de talentvolle jeugdleden van Conventus. Met makkelijk spel werd het veelvuldig pratende en reagerende team van Movado A1 op zij gezet:


De laatste wedstrijd was voor de talentvolle oudjes tegen koploper Vlaardingen. Met de invallers Samantha Lowijs (halve wedstrijd), Eva Heij (halve wedstrijd), Josine Caspers en Arjan de Boulogne werd een verdienstelijk gelijkspel in de boeken geschreven: 6-6. De doelpunten waren schaars, maar de spanning tijdens deze wedstrijd was hoog. De verdedigingen waren dus de grote winnaars. Doelpuntenmakers: Jeroen Buckers (3x), Jos de Kok (2x) en Josine Caspers.
Conventus KB1 kan zich opmaken voor de alles beslissende uitwedstrijd tegen Korbatjo. De laatste horde, DVS B, werd nipt met 5-6 gewonnen. De KB’ers gaan op kop met één punt voorsprong op de Oud-Beijerlanders.
Verder op Valenstijndag waren de overige twee Conventus-teams onverslaanbaar: Conventus KD1 – Korbis D 14-3, Conventus KE1 – Ten Donck E 8-0,

Aanstaand weekend slechts twee (uit)wedstrijden. Door het Carnaval in de zuidelijke provincies en de vakantie daarna zijn al andere teams van Conventus een weekend vrij:

Nieuwerkerk C3 – Conventus KC1 en Ten Donck E – Conventus KE1

Meer informatie: www.svconventus.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.