Alle hens aan dek voor Conventus

23 februari 2009

ZWIJNDRECHT - Het afgelopen Carnavalsweekend kwamen slechts twee (jeugd)teams in actie. Conventus KE1 won eenvoudig van hun Ridderkerkse leeftijdgenoten, Ten Donck E1: 0-6. Ook de strafworpenserie was voor de Zwijndrechtenaren: 2-5. Conventus KC1 kon het niet bolwerken tegen hun niveaugenoten. In en tegen Nieuwerkerk C3 werd het 5-3.

Na een vrij weekend kunnen de selectieteams van Conventus aanstaand weekend aan de bak. In de Develsteinhal is het a.s. zondag geheel en al Conventus. Om 09.00 uur starten de handballers met hun competitiewedstrijden en vervolgens om 15.00 uur de eerste drie korfbalteams van Conventus. Het eerste team treedt aan tegen KZ Leiden. Een overwinning is het enige wat helpt om niet als eerste degradant naar de derde klasse in de boeken te komen. Aanstaande zondag om 17.20 begint het korfbalgevecht in de Develsteinhal. 

Het tweede team is ook alleen gebaat bij een overwinning op mededegradatiekandidaat OZC 2. Ook bij verlies geldt de (wel verwachte) degradatie. Om 15.00 uur Conventus KS3 speelt tegen koploper Dordrecht 3. Ook de derdelingen zijn nog niet zeker van lijfsbehoud.

De volgende uitwedstrijden wordt op de laatste zaterdag van februari gespeeld: IJsselvogels B3-Conventus KB1, Vriendenschaar D1-Conventus KD1, Bolnes D2-Conventus KD2 en PKC F10-Conventus KF1. De wedstrijd DeetosSnel D4-Conventus KD3 wordt op woensdag 4 maart 2009 gespeeld.

Voor KB1 is het een wedstrijd die gewonnen moet worden om de race naar het kampioenschap vol te houden. Conventus KD2 moet zorgen de nederlaag zo laag mogelijk te houden, tegen een veel te hoog ingedeeld Bolnes D2. Conventus KD1 en Conventus KF1 hebben overwinningskansen.

Voor meer informatie: www.svconventus.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.