Schaakclub Zwijndrecht promoot schaken in samenwerking met andere clubs

17 februari 2009
Schaakclub Zwijndrecht promoot schaken in samenwerking met andere clubs

ZWIJNDRECHT - Schaakclub Zwijndrecht werkt voor de zesde samen met de schaakverenigingen Sliedrecht en de Willige Dame (Dordrecht) in een gezamenlijk toernooi in den Witte Haen in Dordt. Het zogeheten overdag-toernooi - aan de Groenmarkt 19 - wordt gehouden op woensdag 25 februari 2009.

Schaakclub Zwijndrecht gelooft dat schaakpromotie werkt als wordt samengewerkt met andere clubs. Voorzitter Frank Stoute van Zwijndrecht, die in Hendrik Ido Ambacht woont, werkt bijvoorbeeld al jarenlang mee aan de promotie van het regionale schaakboek de Leeuw.

Lennert den Boer van Zwijndrecht, die onlangs jeugdkampioen van de RSB werd, behoort tot de favorieten in het zesde Witte Haentoernooi. Meer schaakachtergronden op de regionale site www.tomsschaakboeken.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.