Avondvierdaagse Heerjansdam gaat door in aangepaste vorm

26 mei 2020
Avondvierdaagse Heerjansdam gaat door in aangepaste vorm

HEERJANSDAM - De avondvierdaagse van Heerjansdam kan ook dit jaar worden gelopen, maar dan in kleine groepjes.

Er kan worden gekozen voor een afstand van 2,5 km, 5 km of 10 km. Via een app wordt bijgehouden of je deze afstand daadwerkelijk hebt gelopen. Op je mobiel ontvang je 4 routes die je kunt lopen vanaf je eigen huis.

En na afloop ontvang je gewoon een avond4daagse medaille. Inschrijven kan via www.avond4daagse.nl en kost € 5,00 per deelnemer.

Deelnemen kan tussen 1 juni en 31 augustus 2020.

De organisatie ligt bij Cees de Valk van Stichting Jeugdopvang Heerjansdam, tel. 078-6771974.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.