Zal de Avondvierdaagse in 2020 doorgaan...

31 juli 2019
Zal de Avondvierdaagse in 2020 doorgaan...

ZWIJNDRECHT - Afgelopen maart kregen we de vervelende mededeling: " De Avondvierdaagse Zwijndrecht 2019 zal helaas NIET door gaan! Net als heel veel sportclubs en verenigingen hebben wij te maken met een tekort aan vrijwilligers."

Veel mensen lieten weten het jammer te vinden dat de Avondvierdaagse niet door kon gaan. Op dit moment wordt er gezocht naar mogelijkheden om de editie van 2020 van de grond te krijgen.

Stichting Avondvierdaagse Zwijndrecht zoekt nieuwe bestuursleden
De stichting is opgericht met als doel inwoners van Zwijndrecht enthousiast maken voor de wandelsport door het organiseren van een jaarlijkse avondvierdaagse. Inmiddels is de avondvierdaagse een begrip voor jong en oud!  Vooral de leerlingen van de basisscholen lopen elk jaar met hun school of sportclub. Het is een grote verantwoordelijkheid om dit evenement te organiseren. In 2018 liepen er 2690 wandelaars mee en dat moet wel veilig gebeuren!  In het bestuur van de avondvierdaagse is het belangrijk, onafhankelijk van de functie, dat je proactief en met gezond verstand meedenkt over allerlei zaken. Van printpapier tot vergunningsaanvraag en van enveloppen tot medailles als bestuur zorg je ervoor.

Door grote veranderingen in de privésituatie kunnen de huidige bestuursleden hun taken niet meer de tijd en aandacht geven, die het nodig heeft en verdient.  Zij willen en kunnen de verantwoordelijkheid voor de gehele organisatie hierdoor niet meer dragen. Er zijn daarom vacatures uitgezet voor de funties: Voorzitter, Secretaris en Penningmeester.

De vacatureteksten zijn te vinden op de website. Voel jij je geroepen? Stuur dan een mail naar info@vierdaagsezwijndrecht.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.