Degradatie dreigt voor schaakteam

02 maart 2009
Degradatie dreigt voor schaakteam

ZWIJNDRECHT - Schaakclub Zwijndrecht maakt zich op voor degradatie naar de eerste klasse van het distrikt na een forse nederlaag (2-6). Het Dordtse de Willige Dame is na een winst op Rokado uit Nieuw-Beijerland in de hoogste distrikts-klasse op de tweede plaats terecht gekomen. De Dordtse ploeg heeft nog kans om het recht te verwerven op promotie naar de landelijke (KNSB) competitie.

De twee regionale teams waren vorige competitie kampioen van de eerste klasse geworden van het distrikt. De Willige Dame promoveerde toen voor de derde keer naar de hoogste RSB-klasse. Voor Zwijndrecht was het een unicum in 46 jaar en daarom heeft het team onder voorzitterschap van Frank Stoute vooral veel ervaring opgedaan. Meer info over regioschaken op www.tomsschaakboeken.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.