Pelikaan C1 en E2 eerste kampioenen bij Pelikaan 2011

11 april 2011
Pelikaan C1 en E2 eerste kampioenen bij Pelikaan 2011

ZWIJNDRECHT - Op 9 april 2011 zijn Pelikaan C1 en Pelikaan E2 overtuigend kampioen geworden. Pelikaan C1 wist met zeer overtuigende cijfers 5-0 van VVGZ te winnen en promoveerde daarmee weer terug naar de hoofdklasse. C1 kan echter nog wel een unieke prestatie leveren door ongeslagen kampioen te worden. Dit team heeft 19 wedstrijden gespeeld en er 19 gewonnen met een doelsaldo van 105 voor en 19 tegen. Na afloop van de wedstrijd werden de mannen van C1 in de bloemen gezet door de jeugdcommissie en mocht C1de traditionele beker in ontvangst nemen die behoort bij een promotie naar de hoofdklasse.

Ook Pelikaan E2 wist in hun kampioenswedstrijd overtuigend te winnen. Directe concurrent Heerjansdam werd met 6-2 afgedroogd en daarmee is Pelikaan E2 de terechte kampioen.  Met nog twee wedstrijden te gaan zijn ze op weg de ongeslagen kampioen te worden. Na de wedstrijd werd het kampioenschap beloond met een mooie beker en medaille. Jongens van harte gefeliciteerd namens de jeugdcommissie.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.