Geslaagd schoolvoetbaltoernooi op Sportpark Bakestein

22 april 2011 door Ad van Herk
Geslaagd schoolvoetbaltoernooi op Sportpark Bakestein

ZWIJNDRECHT - Op een zonnig en warm sportpark werd er door 85 teams van de Zwijndrechtse basisscholen gevoetbald tijdens het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi. De organisatie lag in handen van Pelikaan en Groote Lindt, wat als een zeer prettige samenwerking werd ervaren.

Maanden waren de heren van beide verenigingen druk bezig met de voorbereidingen en op 20 april op 13:00 uur werd er afgefloten voor de eerste wedstrijden.  In alle poule werden de nummers 1, 2 en 3 beloond met een mooie beker. De deelnemers die buiten de prijzen vielen kregen een bekertje als herinnering aan dit schoolvoetbaltoernooi. Bij de jongens groep 7/8 ging de finale tussen het team van De Kim en De Julianaschool. Na een spannende strijd werd de eindstand 1-2 voor de Julianaschool. Om plaats 3 en 4 streden De twee Wieken en de Impuls. De twee Wieken behaalde de 3e plaats met een 3-1 overwinning. Bij de meiden zegevierden na de  1/2 en hele finale 1. De Wegwijzer 2. Develhoek2 3. Develhoek1 4. De Impuls. Al met al een geslaagde dag voor alle basisschool kinderen, hun begeleiders, de supporters en de organisatie. Namens beide verenigingen danken wij de inzet van alle scheidsrechters van Develstein, Pelikaan en Groote Lindt.  Ook een groot dankwoord aan de vrijwilligers van Groote Lindt en Pelikaan voor hun inzet achter de bar, de keuken en waar nodig.  Zonder jullie medewerking is dit alles niet mogelijk. Voorzitter Pierre bedankt, je was een geweldige spreekstalmeester en DJ!

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.