1165 kilometer lopen voor schoon water

20 juli 2011
1165 kilometer lopen voor  schoon water

ZWIJNDRECHT - De Zwijndrechtse Internationale stichting IKN loopt dit jaar mee met de 4daagse van Nijmegen.

Samen met de non-profit organisatie ADRA Nederland wordt er geld ingezameld om de bevolking van Afrika te voorzien van schoon drinkwater. Wanneer  alle  lopers de eindstreep bereiken is een gezamenlijke afstand afgelegd van 1165 kilometer. 

De 7 sportievelingen komen uit alle hoeken van Nederland en laten zich sponsoren door familie, collega’s, vrienden etc. Via een Facebook pagina , IKN & Adra lopen voor water, zijn de wandelaars elke dag te volgen.

Wilt u de actie steunen? Doneer dan op 56.56.56.366 t.a.v. St. Internationale Kinderhulp Nederland o.v.v. IKN & ADRA lopen voor water.

Op www.internationalekinderhulp.nl kunt u meer lezen over het werk van IKN en ADRA. 

Op de foto: Yvonne Versteege
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.