Grote Lindt verliest nipt van koploper Drechtstreek

03 april 2012

ZWIJNDRECHT - Op zaterdag 31 maart speelde Groote Lindt als hekkensluiter in de 2e klasse F tegen koploper VV Drechtstreek

VV Drechtstreek begon de wedstrijd met veel strijdlust en in een hoog tempo.  Dat leidde al snel tot enkele doelrijpe kansen maar gescoord werd er niet. 

Pas in de 19e minuut was het Chris Koremans die de 0-1 in schoot maar De  Lindt liet zich ook niet onbetuigd. Het was de van een blessure terug gekomen Kevin de Deugd die zijn ploeg de gelijkmaker bezorgde na een  ongelukkige actie van Leon van Dalen.

Vijf minuten na rust profiteerde Kevin de Deugd opnieuw van een slordigheid  in de verdediging van Drechtstreek en hij zette daarmee Groote Lindt op een  2-1 voorsprong. Toch raakte Drechtstreek niet in paniek, want het had  eigenlijk het betere van het spel. Ondanks het hobbelige veld en de soms stevige charges van Groote Lindt, dat vijf gele kaarten en daarmee drie  schorsingen opleverden. VV Drechtstreek bleef geconcentreerd voetballen en dat leidde tot de gelijkmaker van Chris Koremans en zo’n tien minuten voor  het eind de winnende goal van Mark Kunst: 2-3. 

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.