ZBC'97 start met organisatie RE-SPECT CUP

25 mei 2012
ZBC'97 start met organisatie RE-SPECT CUP

ZWIJNDRECHT - Op zondag 27 mei vindt de eerste editie van de RE-SPECT CUP plaats. Dit toernooi zal vanaf dit jaar een jaarlijks terugkerend evenement worden op 1e Pinksterdag bij ZBC'97.
De hoofdsponsor van deze editie is BioLab research & solutions.
 
De naam RE-SPECT CUP is niet voor niets gekozen: zonder respect geen sportiviteit.

Respect en Fair Play zijn een belangrijk onderdeel in de sport. Het zorgt voor leuke en sportieve wedstrijden. Om die reden zullen er aan het einde van het toernooi naast deelnameprijzen, ook sportiviteitsprijzen worden uitgereikt.
 
De opzet van het toernooi is gekoppeld aan de Champions League. De laatste acht teams van de Champions League dit jaar, worden gekoppeld aan de deelnemende teams op het toernooi. Door middel van een loting voorafgaand aan het toernooi zal bepaald worden wie welk team zal zijn.

Er zullen dit jaar 8 teams deelnemen en de speelstijl is 11 tegen 11. Duur van een wedstrijd is 2x 15 minuten met een korte rust van 5 minuten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.