Gezellige drukte op de Kermes bij de Moskee

17 april 2013 door Hennie van der Zouw
Gezellige drukte op de Kermes bij de Moskee

ZWIJNDRECHT - Het was gezellig druk op de Kermes afgelopen weekend. Het zonnetje scheen en er was drinken en eten in overvloed. De Kermes werd georganiseerd door de moskee Yavuz Sultan Selim Camii aan de Melkwegsingel 11.

De Kermes, open dag van de moskee, is inmiddels een begrip in Zwijndrecht en omgeving. Veel mensen hielden zelfs rekening met hun boodschappen.  Ze aten dit weekend gezellig bij de Moskee. Ook de kinderen hadden het erg naar hun zin. Voor hen was er een speciale kraam en een springkussen.

De opbrengst komt ten gunste aan de moskee. De moskee is een stichting die zonder subsidie of andere steun draait. Maandelijks hebben zij veel kosten, die zelf bij elkaar gebracht worden.
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.