Damesteam Groote Lindt is bijna compleet

11 oktober 2013 door Hennie van der Zouw
Damesteam Groote Lindt is bijna compleet

ZWIJNDRECHT - Damesteam Groote Lindt is bijna compleet. Op Groote Lindt gaan we op korte termijn weer een damesteam opstarten. Op dit moment hebben we meer dan 12 meiden/dames in de leeftijd van 15 tot 35 (gemiddelde leeftijd 23) jaar, die de voetbalschoenen weer gaan aantrekken.

Daarnaast zijn er een aantal dames die in verband met werk niet altijd aanwezig zullen zijn. Daarom zijn we op zoek naar een aantal dames die (weer) zin hebben om te gaan voetballen. Dus heb jij een vriendin die op zoek is naar een sport, ken jij iemand die het leuk zou vinden om te voetballen of ben jij zelf geïnteresseerd laat het ons weten, jullie zouden ons er enorm mee helpen! Wat voor team wordt het? We willen er een gezellig team van maken waarbij alle dames/meiden welkom zijn.

Ook dames/meiden die onregelmatig werken of maar 1x kunnen trainen is geen probleem, we willen een gezellig team, waarbij iedereen aan spelen toekomt. Wees niet bang als je nog nooit gevoetbald hebt of de regels niet kent, ervaring is niet vereist. Meld je aan en ontdek jou talent! Overigens hoef je geen Groote Lindt tenue te hebben of aan te schaffen, want er ligt een compleet tenue voor het nieuwe damesteam klaar.

Wanneer starten de trainingen? Op maandag 28 oktober 19:30 starten we met de eerste 'open training' kom eens kijken en doe gezellig mee. Wie is onze coach op zaterdag?

Mocht u bij toeval dit artikel lezen en niet willen voetballen of geen dame zijn, wij zoeken nog een coach voor op de zaterdag. In januari 2014 begint de competitie waar we aan deel zullen nemen.

Meer informatie? Voor meer informatie over de samenstelling van het team, trainen, coaching, etc. kunt u contact opnemen met Melissa Werner op 06-53267789 (telefonisch, via WhatsApp of sms) of via melissa@grootelindt.nl. Melissa is telefonisch bereikbaar na 17:15. Meer informatie over damesvoetbal in het algemeen kunt u verkrijgen door het sturen van een e-mail naar dames@grootelindt.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.