Wethouder Aaike Kasmsteeg leidt verkiezingsdebat met leerlingen Walburg College

17 maart 2014 door Hennie van der Zouw
Wethouder Aaike Kasmsteeg leidt verkiezingsdebat met leerlingen Walburg College

ZWIJNDRECHT - Het Walburg College organiseerde maandagmiddag 17 maart een verkiezingsdebat met de lijsttrekkers van de politieke partijen in Zwijndrecht.

Wethouder Aaike Kamsteeg was gespreksleider bij de drie debatrondes over ‘jongeren en vrije tijd’, ‘sport en gezondheid’ en ‘de toekomst voor jongeren’. Leerlingen van het Walburg College brachten al voor het debat hun voorlopige stem uit op een van de kandidaten. Dat deden zij ook na afloop van elke debatronde en tot slot brachten zij aan het einde van de bijeenkomst hun definitieve stem uit.
 

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.