Nieuwe spelers Pelikaan Zwijndrecht

06 mei 2014 door Hennie van der Zouw
Nieuwe spelers Pelikaan Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT - De Technische Commissie van de Zwijndrechtse 1e klasser heeft overeenstemming bereikt met de navolgende nieuwe selectiespelers voor het seizoen 2014-2015. Marco van Daalen (Heinenoord), Valeri da Silva (Pernis), Gianni Monteiro Silva (TOGB) en Delano Kortstam (LMO). In verband met werk en studie vertrekken aanvoerder Carsten van Leeuwen en Ard van Veelen bij de Zwijndrechtse club.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.