Pelikaan 2 mist het Kampioenschaop

01 juni 2015 door Hennie van der Zouw
Pelikaan 2 mist het Kampioenschaop

ZWIJNDRECHT - Pelikaan 2  2x gelijk en toch verloren. Afgelopen zaterdag  was het dan zover, Pelikaan 2 ging strijden om het landskampioenschap tegen Spakenburg 2. De eerste wedstrijd tegen Excelior Maassluis eindigde in een 2-2 eindstand. Tegen Spakenburg stond er na Na 90 minuten een  1-1 stand op het scorebord. Onze Peli's wisten dat het over was. Door een heel ingewikkeld puntensysteem van de KNVB konden zij niet meer verder.

Wel moesten er nog strafschoppen worden genomen om uit te wijzen wie er wel doorging Spakenburg of Excelsior-Maassluis? Nadat ook de strafschoppen eindigden in een 4-4 stand was Excelsior-Maassluis de lachende derde en winnaar van deze poule. Wij feliciteren Excelsior-Maassluis dan ook met deze verdiende overwinning en wensen hun veel succes in de volgende ronde.

Tevens willen wij onze supporters bedanken voor al jullie steun in het afgelopen seizoen. Wij hopen u volgend seizoen weer te kunnen laten genieten van vele mooie wedstrijden. Voor nu allen een fijne vakantie!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.