Duo overvalt vrouw in Woning aan de van Eedenstraat

25 november 2015 door Hennie van der Zouw
Duo overvalt vrouw in Woning aan de van Eedenstraat

ZWIJNDRECHT - Een 62-jarige vrouw werd dinsdagavond 24 november rond 20:30 uur in haar woning aan de Van Eedenstraat in Zwijndrecht overvallen.

In haar huis werd het slachtoffer bedreigd met een vuurwapen door waarschijnlijk twee mannen. De vrouw raakte niet gewond bij de overval. Uit de woning werden spullen weggenomen. De twee mannen, rond de 20 jaar en donker gekleed, zijn daarna uit het huis weggerend in onbekende richting.  Na de melding is de politie direct een onderzoek gestart. In de omgeving werd door politieagenten uitgekeken naar de verdachten en er werd ook een Burgernet bericht verzonden zodat ook inwoners van Zwijndrecht konden uitkijken naar de overvallers. In de woning van de vrouw wordt ook onderzoek gedaan.

De politie is op zoek naar mensen die vanavond iets opvallens hebben gezien in de buurt van de Van Eedenstraat. Heeft u informatie die kan helpen bij het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.