Pelikaan en Het Vergeten Kind tekenen voor samenwerking

29 februari 2016 door Hennie van der Zouw
Pelikaan en Het Vergeten Kind tekenen voor samenwerking

ZWIJNDRECHT - Voorzitter van Pelikaan, Hans Kostense, en zakelijk directeur van Het Vergeten Kind, Jeroen van Woudenberg, hebben onlangs een handtekening gezet onder een samenwerkingsovereenkomst tussen de Zwijndrechtse voetbalvereniging en het goede doel. Het komende jaar (met de intentie om de samenwerking ook na dit jaar voort te zetten) zet Pelikaan in op extra aandacht en gelden voor Het Vergeten Kind. Hans Kostense: "We willen een positieve bijdrage leveren aan het verbeteren van de leefkwaliteit van de vergeten kinderen in Nederland."

De eerste stap in het creëren van extra aandacht voor het goede doel, dat zich inzet voor een veel te grote groep kinderen, die noodgedwongen niet thuis in hun eigen bed kunnen slapen, is dat het logo van Het Vergeten Kind op de borst van Pelikaan 1 prijkt. Daarnaast zal onder meer het jaarlijkse E/Fjeugdtoernooi de naam van Het Vergeten Kind krijgen en zullen er binnenkort meerdere promotiematerialen te zien zijn op het complex van Pelikaan. Naast het onder de aandacht brengen van Het Vergeten Kind worden er het komende jaar diverse acties opgezet om gelden binnen te halen voor de stichting. Al met al hoopt (en verwacht) Pelikaan op deze wijze ook daadwerkelijk een bijdrage te kunnen leveren aan een kindvriendelijke leefomgeving voor vergeten kinderen waarin ze kunnen spelen, bewegen en ontspannen. Een trotse ambassadeur voor een prachtig doel.

Wilt u meer weten over Het Vergeten Kind? Alles over het doel en de activiteiten van de stichting zijn te vinden op www.hetvergetenkind.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.