Meidenvoetbal enorm populair bij Z.V.V. Pelikaan

18 september 2017 door Hennie van der Zouw
Meidenvoetbal enorm populair bij Z.V.V. Pelikaan

ZWIJNDRECHT - De afgelopen maanden is de belangstelling voor het meiden- en vrouwenvoetbal in Zwijndrecht explosief gestegen. Dit is ook te merken bij Z.V.V. Pelikaan. De bedoeling was om het aankomende seizoen te starten met 2 meisjes en 1 vrouwenteam, echter door de enorme belangstelling voor proeftrainingen, en het aantal nieuwe aanmeldingen heeft de club besloten om 2 extra teams in te schrijven.  Zowel bij de meisjes onder 15 (MO15) en bij de meisjes onder 11 (MO11) zal er een team bijkomen.

Met de komst van 2 extra teams creëert de club voor zowel de huidige, als toekomstige nieuwe leden ruimte om te kunnen voetballen.

Gratis proeftraining
Voor meisjes uit Zwijndrecht e.o. is er de mogelijkheid om gratis 3 x een proeftraining te volgen bij één van de meidenteams. Aanmelden voor de gratis proeftrainingen gaat eenvoudig via http://www.vvpelikaan.nl/proeftraining/

Bron foto: ZVV Pelikaan

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.