Gert-Jan Vogelaar nieuwe voorzitter Drechtse Stromen

21 september 2017 door Hennie van der Zouw
Gert-Jan Vogelaar nieuwe voorzitter Drechtse Stromen

DRECHTSTEDEN - Gert-Jan Vogelaar gaat aan de slag als nieuwe voorzitter van Drechtse Stromen. Het burgerinitiatief zet zich al 5 jaar in voor het samen besparen en opwekken van energie.

De inwoner van Zwijndrecht heeft een lange periode van bestuurlijke en ambtelijke ervaring, Hij was onder andere wethouder van de gemeente Zwijndrecht en daarna secretaris/directeur van de regio Drechtsteden. Hij is sinds enige tijd met pensioen en wil graag betrokken blijven bij belangrijke maatschappelijke ontwikkelingen.

,,We leven in een tijdperk van grote veranderingen. Dat biedt kansen voor iedereen die mee wil kantelen. Hoewel maar in beperkte mate wil ik een bijdrage leveren aan dit proces. Het is zeker geen gemakkelijke opgave maar wel een uitdagende”, zegt Vogelaar.

,,Onze eigen woon-en leefomgeving speelt een belangrijke rol bij het duurzaam maken van energie. Op de schaal Drechtsteden kunnen we hieraan een bijdrage leveren. Behalve de overheid en het bedrijfsleven zullen burgerinitiatieven zoals Drechtse Stromen noodzakelijk zijn en bevorderd moeten worden.”

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.