Alice en Netty in het zonnetje

25 november 2019 door Hennie van der Zouw
Alice en Netty in het zonnetje

ZWIJNDRECHT - Tijdens de twee jaarlijks O&O-rommelmarkt werden de coördinatoren Alice de Jong en Netty Pijl in het zonnetje gezet. Voor hen was het voorbije zaterdag de laatste rommelmarkt als coördinatoren. Na een flink aantal jaren rommelmarkt organisatie vonden zij het nu tijd te worden om, ten aanzien van het organiserende deel, het stokje aan anderen over te dragen.

De rommelmarkt bracht deze keer het fraaie bedrag van bijna € 750,00 op. Er was  dit keer een ongekende hoeveelheid spullen ingezameld door de leden van de vereniging. De kantine en de entree puilde werkelijk uit. De vrijdag voorafgaand aan de rommelmarkt was met ruim twintig medewerkers uit alle macht gewerkt om van de kantine en de entreehal een heuse winkel te maken.

Voor Alice en Netty was de fraaie opbrengst een cadeau. Namens de vereniging bedankte het bestuur met trots de jarenlange inzet van deze beide dames. Uiteraard konden zij dat alleen doen dankzij de grote groep vrijwilligers die evenals zij al vele jaren hun hulp verlenen aan de twee rommelmarkten die de vereniging ieder jaar organiseert.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.