Albatros in zorgen na verlies tegen SDO

09 maart 2009
Albatros in zorgen na verlies tegen SDO

ZWIJNDRECHT - Het water stijgt Albatros naar de lippen na de 13-18 nederlaag tegen SDO. SDO speelde ziich dankzij deze overwinning in veilige haven en voor Albatros rest nog de uitwedstrijd bij Nieuwerkerk. Het talrijk opgekomen thuispubliek en de drie teams van de week hadden zich helemaal geinstalleerd maar opnieuw was de start van Albatros niet goed.

De eerste aanval was enthousiast maar onrustig in de afronding en SDO nam snel een 0-2 voorsprong. Middels 1-5 knokte Albatros, dat opnieuw veel ballen uit de mand zag draaien, zich toch terug tot 7-9 vlak voor rust. In plaats van een Albatrostreffer in de laatste seconden van de eerste helft, viel de treffer aan Kamerikse kant en ook na rust scoorde de oranje brigade als eerste: 7-11.

Albatros dat veel meer schotpogingen had wist in de tweede helft te weinig vrije ballen te verzilveren en het vertrouwen werd allengs minder. Het gat van vier punten werd nauwelijks kleiner en bij 13-18 vierde SDO een uitgebreid feestje en liet de afgeladen Develsteinhal in mineur achter. Omdat ook VEO verloor van kampioen Tweemaal Zes rest beide ploegen nog één kans op punten in de uitwedstrijden bij GKV (VEO) en Nieuwerkerk (Albatros).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.