Halve finale - jongens-heren - Sittard - 9 en 10 juni

11 mei 2009
Halve finale - jongens-heren - Sittard - 9 en 10 juni

ZWIJNDRECHT - Voorbije weekend werd in Sittard het eerste gedeelte van de halve finale voor het Nederlands kampioenschap individueel toestel turnen voor jongens en heren verwerkt. De Zwijndrechtse Gymnastiek Vereniging O & O was daarbij in diverse divisies en categorieën goed vertegenwoordigd.

Van de O & O-afvaardiging wisten tien turners zich rechtstreeks te plaatsen voor de meerkampeindstrijd die op 6 juni aanstaande in Zwijndrecht plaats vindt. Daarbij krijgen nog eens vier turners aanstaand weekend in Prinsenbeek een herkansing via de daar plaatsvindende play-offs.

In Sittard konden de turners zich tevens plaatsen voor de NK-toestelfinales van 7 juni, die eveneens in Zwijndrecht worden georganiseerd. Ook deze dag zal O & O ruimschoots vertegenwoordigd zijn. De O & O-turners wisten beslag te leggen op maar liefst vijfendertig startbewijzen.

Rechtstreeks naar de finale gaan Remy Makran, Tom Feddema, Thijs Oosterling, Jelle van Leeuwen, Tommie van Waveren, Devin Geurts,

Danny Hamann, Daan Koedoot, Luuk Huernink en Marting Mange  .
Voor de play offs hebben zich geplaatst Sten Richters, Thijs Staps, Koen van de Ende en Alexei Tito..

Bij de toestelfinales komen in actie Brandon Yuen (1X), Remy Makran (3 X), Tom Feddema (5 X), Sten Richters (1 X), Jordy Hagestein (1 X), Thijs Oosterling (6 X), Jelle van Leeuwen (6 X), Tommie van Waveren (2 X), Devin Geurts (3 X), Thijs Staps (1 X), Koen van de Ende (2 X), Danny Hamann (3 X), Daan Koedoot (1 X).
Naast de play-offs vindt in Prinsenbeek ook het tweede deel van de halve eindstrijd plaats. Ook hierbij heeft de Zwijndrechts turnclub een aantal ijzers in het vuur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.