resultaten halve finale jongens en heren

18 mei 2009
resultaten halve finale jongens en heren

ZWIJNDRECHT - Voorbije weekend heeft de jongens- en herenselectie van de Zwijndrechtse Gymnastiek Vereniging O & O  in de aanloop naar het Nederlands kampioenschap individueel toestelturnen weer goede zaken gedaan bij de in Prinsenbeek gehouden halve finales.
De  Zwijndrechtse turners kwamen tot actie van de derde t/m de eredivisie in diverse leeftijdscategorieën en wisten daar bij beslag te leggen op dertig meerkampfinale tickets en maar liefst zesennegentig startbewijzen voor de toestelfinales.
Het gehele succes werd gecompleteerd met vier gouden, vier zilveren en een bronzen medaille.
Het goud werd omgehangen bij Erik Gàl, Bart Deurloo, Art van Houwelingen en Karl Kosztka. Het zilver werd veroverd door Shaun Roubos, Ralf Uytdehaag, Melvin Ornek en Mark Feddema. De bronzen medaille kwam in handen van Doron, Beuns.
Voor de nationale titelstrijd van de talenten-, eerste , tweede en derde divisie, die op 6 en 7 juni plaats vindt in de Zwijndrechtse Develhal hebben zich geplaatst voor zowel de meerkamp als de toestelfinale Doron Beuns, Martin van Traa, John Legen, Roel van der Beek, Paul Franje, Johan van Schenkhof, Shaun Roubos, Sten Richters, Ralf Uytdehaag, Ruben van Beelen, Erik Gàl,  Danny de Lange, Paul Vermeulen,  Danny Hamann, Daan Koedoot, Martin Vrielink, Art van Houwelingen en Sander Heykoop. Tot de toestelfinale drong verder nog door Bart de Wilde,
Het Nederlands kampioenschap voor de eredivisie vindt plaats op 20 en 21 juni in de Ahoy te Rotterdam, gelijktijdig met alle andere disciplines.  Startbewijzen voor de meerkamp en de toestelfinale kwamen op naam van Anthony van Assche, Martijn Kuikman, Melvin Ornek, Boudewijn de Vries, Axel Quist, Bart Deurloo, Karl Kosztka, Mark Feddema, Gaetan Fernald,  en Nino Reijntke.
Daarbij plaatsten Rick van der Valk en Frank Rijken zich voor enkel de meerkamp

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.