Albatros heeft technische staf rond

22 juni 2009
Albatros heeft technische staf rond

ZWIJNDRECHT - De korfbalvereniging Albatros gaat gerust op vakantie in de wetenschap dat de technische zaken voor het seizoen 2009-2010 geregeld.zijn. Al enkele maanden geleden werd in overleg met de seniorenselectie besloten het contract met trainer/coach Michel Koppelaar te verlengen. De Hardinxvelder consolideerde het Overgangsklassenschap in de zaal en werd kampioen op het veld waardoor de ploeg  volgend seizoen  weer terugkeert in de Overgangsklasse. Eerste teambegeleider Dennis den Hartog plakt  er ook nog een seizoen aan vast.

Albatros 2 besloot de veldcompetitie met opnieuw een degradatie en komt nu weer uit in de reserve 2e klasse. Ook werd afscheid genomen van coach Roeland Barendregt en oudgediende Margreet de Bondt. Laatstgenoemde nam na 29 seizoenen afscheid van de seniorenselectie en de ervaren speelster gaat nu een trapje lager ballen. Margreet debuteerde in september 1980 op 16-jarige leeftijd in het eerste van Albatros.

Het coachen van senioren 2 wordt komend seizoen overgenomen door het duo Eddo Bakker en Elwin Lommers en aan de voorlopige selectie zijn vier junioren van het succesvolle A1-team toegevoegd. De selectie hervat op zaterdag 8 augustus de training.
Ook Christiaan Naaktgeboren die in augustus 2008 de tweede selectie voor zijn rekening nam, heeft zijn contract verlengd. Naaktgeboren promoveerde in de zaal met senioren 3 naar de reserve 2e klasse en de klik tussen de spelersgroep en de trainer is duidelijk aanwezig!
Albatros A1 tenslotte mag het in september in de Hoofdklasse gaan proberen. Trainer Daan Euser heeft het bij Albatros prima naar zijn zin en bekroonde het succesvolle seizoen  met twee kampioenschappen!!

Albatros zal met 30 jeugdteams aan de a.s. veldcompetitie gaan deelnemen en het kost de technische blokken van de A- t./m de F-jeugd nog wel wat hoofdbrekens om voor al deze teams een trainer te vinden.

Op de foto: Margreet de Bondt: na 29 jaar selectie is het welletjes!!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.