Wijkcentrum het Badhuis 75 jaar

21 mei 2007
Wijkcentrum het Badhuis 75 jaar

ZWIJNDRECHT - Wijkcentrum het Badhuis bestaat 75 jaar. Bewoners, wijkvereniging Julianadorp, historische vereniging De Vergulde Swaen, gemeente Zwijndrecht, Forta, Interstede en SALZA hebben de handen ineen geslagen en organiseerden dit feestprogramma op zaterdag 19 mei.

De feestelijkheden startten met om 9:00 uur een buurtontbijt. 's Middags werden er oudhollandse spelletjes georganiseerd. Ook was er een ritje in een paardenkoets naar de historische vereniging “De Vergulde Swaen” waar een tentoonstelling “75 jaar Badhuis” bezocht kon worden.

Het feestprogramma zal een vervolg krijgen op zaterdag 2 juni van 13:00 tot 16:00 uur met onder andere een 7 persoons-steptocht en een levende sjoelbak (wateractiviteit).

In september wordt er wederom feest gevierd. Op 8 september wordt er van 13:00 tot 16:00 uur een toernooi op een opblaasbare obstakelbaan georganiseerd. Op zaterdag 29 september wordt “75-jaar Badhuis” feestelijk afgesloten met levend tafelvoetbal en een buurtbarbecue.

Foto's: Gabriëlle de Kok.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.