Bewegen met Fitty Fit!

22 december 2009

ZWIJNDRECHT -In samenwerking met Sportservice Zuid-Holland zijn sinds begin november twee enthousiaste groepen gestart met het bewegingsproject Fifty Fit. Fifty Fit is een sportstimuleringsproject voor minder actieve mensen in de leeftijd van 55 tot 65 jaar.

Onder leiding van deskundige begeleidsters wordt er een uurtje per week gesport. Na afloop is er gelegenheid om samen een kopje koffie te drinken. Op dinsdagochtend is er van 10.30 tot 11.30 uur een groep actief in de gymzaal van O&O aan de Uilenvliet. Op woensdagavond is er een groep aan het bewegen in de gymzaal van Xiejezo (Grote Beerstraat) van 19.00 tot 20.00 uur.

Meedoen?

Behoort u tot de doelgroep en wilt u ook graag meedoen? In beide groepen zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. U bent van harte welkom om mee te bewegen. Voor meer informatie kunt u terecht bij Karin de Jong (Uilenvliet) via telefoonnummer (0180) 51 53 49 of bij Ellen Breedveld (Xiejezo) via telefoonnummer (078) 612 07 88.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.