Albatros wint eerste oefenpot

16 augustus 2010
Albatros wint eerste oefenpot

ZWIJNDRECHT -De seniorenselectie van de korfbalvereniging Albatros heeft haar eerste oefensessie achter de rug. In Pijnacker werd gespeeld tegen Avanti, een club die beschikt over een prachtige binnen- en buitenaccommodatie.


Albatros’ eerste team trad aan zonder de nog licht geblesseerde Wouter Nugteren. René Havelaar maakte de eerste Albatrostreffer van het seizoen 2010-2011 en hij had het vizier al aardig op scherp staan.  Beide teams waren echter nog niet echt trefzeker en misten nog   veel korte kansen. Na een 5-7 ruststand bleef Albatros een periode doelpuntloos, maar het eindschot van de Zwijndrechtse ploeg was beter: 10-11.

Ook de reserveteams van Albatros en Avanti hadden nog moeite met afronden. Via een 3-3 ruststand, schudden beide ploegen elkaar bij 6-6 de hand op het zonovergoten en dus warme veld.
Donderdag oefenen Albatros 1 en 2 op sportcomplex Develstein tegen het Oud-Beijerlandse Korbatjo en A1 ontvangt Dalto A2. De seniorenselectie vertrekt vrijdagavond naar Zeeland voor een trainingsweekend met daarin een wedstrijd op zaterdag tegen Tjoba.
Enkele jeugdteams oefenen zaterdag tegen Vitesse, RWA en Sporting Delta.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.