Actiemarkt Nebo goed bezocht

25 september 2010
Actiemarkt Nebo goed bezocht

ZWIJNDRECHT - Op zaterdag 25 september werd er in en bij het reformatorische Woonzorgcentrum Nebo aan het Hoofdland een grote verkoping en rommelmarkt gehouden. Vooral 's ochtends was erg druk.

Er was voor elk wat wils: Lekkernijen uit eigen keuken, handwerkartikelen, (foto)kaarten, boeken, CD’s, bloemen, fruit, speelgoed, kaas/nootjes, woondecoratie artikelen, kettingen, snoep, poffertjes, sjaals, haarmode, beenmode, riemen, kinderaccessoires en een rommelmarkt met allerlei artikelen.

De opbrengst was aan het eind van de middag nog niet bekend, maar komt ten goede aan nieuwe stoelen voor de dagverzorging en grote verrijdbare parasols voor de Nebo.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.