Zonnige Actiemarkt Zwijndrecht levert ruim 19000 euro op

04 september 2010
Zonnige Actiemarkt Zwijndrecht levert ruim 19000 euro op

ZWIJNDRECHT - Op de hoek Burgemeester Jansenlaan / Laurensvliet organiseerde de Gereformeerde Gemeente Zwijndrecht op zaterdag 4 september 2010 haar tweede grote Actiemarkt.  De opbrengst van deze actiemarkt is bestemd voor de zending en de geplande verbouwing van het kerkgebouw.

Er was een grote braderie met ruim 60 kramen en en grote rommelmarkt. In de aula van het LOC@ was een veiling en kon men genieten van een ruim aanbod van snacks en lekkere hapjes. Voor de kinderen was er een groot kinderplein met een knutselhoek en springkussens. 
In de kerk kon men luisteren naar diverse orgelspelen en een kinderkoor.

's Morgens liep het vooral storm bij de kramen van de rommelmarkt, maar eigenlijk was het de hele dag goed druk geweest. Ook het mooie zonnige weer werkte goed mee. Uiteindelijk was er een mooie opbrengst van ruim 19.000 euro!


De markt met het gebouw van de Gereformeerde Gemeente

Tientallen ballonnen zijn de lucht in gegaan

Een echte glasblazer

De knutselhoek voor de kleintjes
 
De markt gezien aan beide zijden van de Laurensvliet

De grote veiling

Het treintje voor de kinderen

Voor meer informatie, zie www.gemeentebreedbouwen.nl

Foto's en tekst: Hans Huisman

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.