Ongeval op rijksweg

24 oktober 2010 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Op de rijksweg A16 zijn op zaterdagmiddag 23 oktober 2010 vijf auto’s tegen elkaar gebotst. De aanrijding gebeurde ter hoogte van Hendrik-Ido-Ambacht/Zwijndrecht. Een persoon raakte gewond. Een ambulance bracht deze persoon naar een ziekenhuis in Rotterdam voor controle. Het slachtoffer had oogletsel. Tijdens de afwikkeling van het ongeval sloot de wegbeheerder twee rijstroken af. Bergingsvoertuigen haalden twee beschadigde auto’s weg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.