Albatros 1 en 2 winnen

10 januari 2011 door Ad van Herk
Albatros 1 en 2 winnen

ZWIJNDRECHT - Het eerste en het tweede team van de Zwijndrechtse korfbalverenging ckv Albatros wisten afgelopen zaterdag te winnen in eigen hal. A1 speelde in eigen hal gelijk.

Albatros 1 moest in 2011 lang wachten op het eerste doelpunt, ze bleven echter hard knokken voor een goed resultaat. Met een 8-5 voorsprong bij rust op het Maaslandse ODO werd uiteindelijk een regelmatige 16-11 overwinning geboekt.

Albatros 2 kwam eveneens uit tegen ODO. Ook het reserveteam mocht eindelijk weer een thuisoverwinning bijschrijven. De ploeg van Elwin Lommers zag Clen Bezemer met een enkelblessure uitvallen, maar desondanks werd ODO 2 in de slotfase op minimale afstand gehouden, 13-12.

Albatros 3 wist niet te winnen van Avanti en verloor de thuiswedstrijd met 8-12. Albatros A1 verspeelde een voorsprong van 8-6 en moest uiteindelijk de punten delen met Swift. De wedstrijd eindigde in een 8-8 gelijkspel. Albatros A2 kwam uit tegen het Rotterdamse OZC A1. Het was een fysiek potje maar de thuisploeg wist wel met 12-9 te winnen. Albatros A3 boekte de eerste nederlaag. Bij Sagitta A2 werd er met 15-14 verloren.

Albatros B1 deed wat het moest doen en won nipt met 6-7 van Sagitta. Ook C1 kwam uit tegen Sagitta en behaalde een punt in de uitwedstrijd, 7-7. Bovendien hoorde C1 dat concurrent Vitesse van Weidevogels verloor. Verder wisten C2, C3 en C4 allemaal te winnen. C2 won met 11-2 van Good Luck, C3 won met 9-0 van Deetos en C4 won met 9-2 van GKV. Albatros D1 blijft ook maar winnen: 13-1 tegen Deetos D2. Ook E1 won dankzij een laat doelpunt van Julia Pruijsen met 3-2 van PKC en behoudt hierdoor de koppositie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.