Nacompetitie start voor Groote Lindt

16 mei 2011

ZWIJNDRECHT-Aanstaande zaterdag 21 Mei starten zowel Groote Lindt 1 als het tweede team van de Bakestein club hun nacompetitie avontuur voor promotie naar de tweede klasse.
Het eerste elftal van ‘De Lindt’ treft om 14:30 op eigen veld Sparta’ 30 uit Andel. Een week later is de return. De Brabanders eindigden in 3D als runer up achter kampioen SV Capelle en namen daardoor de 1e periode titel van de kampioen over. Als winnaar van de tweede periode waren de Lindtenaren al enige tijd zeker van deelname aan het toetje. De winnaar van dit tweeluik plaatst zich voor de volgende ronde waarin het uitkomt tegen de winnaar van Sleeuwijk – GVV’63.
Het is zaterdag sowieso een drukke bedoeling op Sportpark Bakestein, want naast het van Leeuwen Buizen toernooi, en een groot D pupillen toernooi speelt ook het tweede van Groote Lindt de eerste wedstrijd van de nacompetitie. De reserves binden om 12:00 op eigen veld de strijd aan met Almkerk. Inzet hier is promotie naar de Hoofdklasse voor reserve teams. De ploeg van trainer Martin Nouwen heeft zich voor het derde seizoen in successie geplaatst voor deze toegift en hoopt dat 3x nu echt scheepsrecht is. Woensdagavond 25 mei is de terugwedstrijd om 19:30 in AlmkerkZWIJNDRECHT -

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.