Pelikaan D1 tweede van Nederland

04 juni 2011
Pelikaan D1 tweede van Nederland

ZWIJNDRECHT - Pelikaan D1 -onder leiding van Robert Kievit, Bas Nossent, René de Graaf en Kees Kok- heeft op Hemelvaartsdag een prestatie van formaat geleverd door op het Nederlands Kampioenschap voor Hoofdklassers de tweede plaats te behalen.

Nadat de blauwzwarten zich aan het begin van deze jaargang plaatsten voor het hoofdtoernooi door middel van een uitstekende prestatie op het districttoernooi, waaraan de beste zestien elftallen van de regio deelnamen, kon op 2 juni 2011 afgereisd worden naar Oosterwolde (Friesland) voor de landelijke deelname.

Rond de klok van 17.15u klonk het laatste fluitsignaal van het landelijke toernooi: Pelikaan verloor de finale met 2-3 van Hoogezand. Na de winst op het internationale toernooi in Assen bleek Pelikaan D1 in Oosterwolde wederom een team met echte ‘cupfighters’.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.