Conventus ligt weer op koers na uitzege op Harga

23 januari 2012
Conventus ligt weer op koers na uitzege op Harga

ZWIJNDRECHT - In een wedstrijd die moeizaam op gang kwam,  heeft Conventus zich uitstekend hersteld van de onverwachte nederlaag tegen Hebbes. Door het verlies van Dubbel Zes’66 tegen Fiducia bezet  het team van trainer/coach Benno Snaphaan nu weer een gedeelde 2e plaats. Een plaats die aan het eind van het seizoen recht geeft op het spelen van een promotiewedstrijd. Als Conventus erin zou slagen om komende zaterdag ook  te winnen van koploper Fiducia zou het zelfs op een gezamenlijk  eerste plaats kunnen komen.

De eerste 10 minuten van deze korfbalwedstrijd werd er weinig gescoord. Harga opende wel de score maar dat was dan ook de enige keer dat dit team op voorsprong kwam. Na de gelijkmaker was het Conventus dat op voorsprong kwam. Een voorsprong die gedurende de gehele wedstrijd niet meer uit handen werd gegeven. Bij rust was de stand dan ook 6-4 in het voordeel van Conventus. Ook na de rust bleef Conventus de wedstrijd domineren en werd het onderlinge verschil steeds groter. Halverwege de 2e helft werd de moegestreden Thomas Streefkerk   vervangen door Stephan Hoppel  die  ook  de korf  2x doeltreffend wist te vinden. Bij een stand van 17-10 in het voordeel van Conventus floot scheidsrechter Fontaine voor het einde en was de overwinning een feit. 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.