Nieuwe sponsor Pelikaan A2

26 januari 2012
Nieuwe sponsor Pelikaan A2

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag kreeg de nieuwe kledingsponsor van A2, Jeroen van Needle Kings, voorafgaand aan de thuiswedstrijd van Pelikaan A2 tegen OMC A1, uit handen van team & staf een foto en shirt uitgereikt. Needle Kings is een tattooshop die zich recentelijk in Zwijndrecht heeft gevestigd. Kijk voor meer info op de website: www.needlekings.nl. Namens Pelikaan bedanken wij Needle Kings voor hun bijdrage.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.